petak, 16. srpnja 2010.

Godišnjica



Drage blogerice, pa i blogeri!
Prošla je godina dana kako sam prisutna ovdje s vama, od toga pola godine pasivno i još toliko aktivno. Moram priznati da ste mi sve prirasle srcu, da sam puno od vas naučila i pronašla novi način kako ovaj naš život oplemeniti i načiniti ga sadržajnijim. Svega toga ne bi bilo da nisam vas "srela". Zato vam od srca hvala. Ovo je jedna mala nagradica vama svima od mene. Nemojte se opterećivati, ako vam se svidi, skinite ju, ako vam se neda zanemarite, znam da je mnogima vruće i konačno ljeto je i odmori su u toku. Htjela sam samo reći da sam vam svima zahvalna na druženju.
Ja ću ipak navesti nekoliko blogova koje sam škicala još davno prije nego sam se uključila aktivno, a i one čije sam recepte isprobala i oduševila se. Naravno da je ova nagrada za apsolutno sve i na kraju želim vam ugodan odmor i još puno kreacija.

Broj komentara: 18:

  1. Dunja, hvala najljepša za nagradu! :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Puuuuno ti hvala i čestitam godišnjicu! Nije to mala stvar, stalno pisati blog, stalno kuhati i snimati što kuhaš, pratiti druge blogove! Uf, puno posla o kojem sigurno, kao ni ja, nisi imala pojma. Ali, onda sve to preraste u nešto bez čega ne možeš jer je lijepo družiti se sa "supatnicama".

    OdgovoriIzbriši
  3. Odusevljena sam nagradom,njenim izgledom,tako je lijepa i zaista sam zahvalan sto si mislila na sve nas !!!Sretno i uspjesno da nam pises i objavljujes svoje recepte i predivne fotografije !!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna nagradica, o ti predivna ženo sa "mirišljavim" imenom! :))))
    Sretan rođendan tvom krasnom blogu i da nam još dugo pišeš i stvaraš tako besramno dobre fotke i sa nama dijeliš super recepte. U zadnje vrijeme, moj najveći gušt je ujutro sa kafom i šoljom čaja pored sebe prelistavati blogove.. ma merak pravi! :)
    Želim ti lijep odmor tokom ljeta i inspiraciju za još puno lijepih delicija! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Eh kako si me razveselila u ovaj vrući ljetni dan:)))
    Oduševljena sam i isto tako kao i ti uživam u ovim našim druženjima, čestitam iz srca i još puno ovako lijepih druženja:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Prvo neka je srećan blogorođendan!!! I meni je krajem prošlog meseca bio treći po redu, al' sam ja to totalno smetnula s' uma. :)Hvala ti na ovako lepoj nagradici, uvek me oduševe i obraduju. Kao što si i sama rekla, preko naše kulinarske blogosfere otkrila divne osobe, da ne mogu rečima da opišem. Nadam se da će to naše druženje da traje što duže, i kad bi barem moglo da se desi da se i sretnemo uživo, bilo bi nešto stvarno za pamćenje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Srećan rođendan draga Dunja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Dunja, sretna godisnjica bloga, hvala na svim krasnim recepticima i ovoj inspirativnoj nagradi...nadam se da cemo se jos dugo, dugooo ovako lepo druziti a mozda jednom i sresti zapravo, kao sto kaze nasa Gaga...kakva bi to tek festa bila!;)))
    Fotka je tako romanticna, poput nekog umetnickog platna koje bi s ponosom mogli stajati u kakvoj galeriji..hvala punooo!;)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Sretna godisnjica (kad' prije toliko vremena prodje...) i hvala na nagradi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Dunja puno ti hvala za nagradu, prekrasna je, baš prekrasna !!
    Čestitam ti prvu godišnjicu bloga i veseli me što je to tek prva od mnogih u kojima ćeš se još družiti sa nama sa svojim divnim postovima, receptima, slikama..... Hvala !

    OdgovoriIzbriši
  11. Sretna i godišnjica i obožavam tvoj divni blog. Hvala na ovoj posebnoj nagradi i drago mi je da si je i meni dodijelila. Pratiti ćemo se i ubuduće, srdačan pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  12. Na mojem blogu čeka te "Prix d'Arts". Dođi i preuzmi!

    OdgovoriIzbriši
  13. Sve najbolje za godišnjicu,hvala za nagradicu vrlo je lepa,i kod mene te čeka iznenadjenje.
    Sada nastranu nagrade...:)
    Odlične fotografije,uvek mnogo food novotarija,dobri recepti to je ono sto me privlači na tvom blogu i zelim ti jos puno,puno takvih godina!

    OdgovoriIzbriši
  14. Sve čestitke. Na tvom blogu ima mnogo toga vrednog. Svrati do mene da preuzmeš nagradicu ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. @ Svima, puno vam svima hvala na čestitkama, one su mi poticaj za još više i srčanije pisanje postova i praćenje vaših, od reda prekrasnih.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails