Jagode usitniti vilicom ili štapnim mikserom, te im dodati kokosovog šećera i chia sjemeki, onoliko koliko želite postići gustoću. Zašto chia sjemenke, zato jer su sposobne želirati sokove, voće, jogut i još štošta, pa ove "njoke" ne treba kuhati. Ostaviti sat vremena da se želira, žlicom formirati njoke, uvaljati ih u pržene listiće badema zaslađene s kokosovim šećerom. Služiti uz vanilijevu kremu.
uuu, divota!
OdgovoriIzbrišiwooooooooooooooooooooow
OdgovoriIzbrišiOvo je fantazija!
OdgovoriIzbrišiJako zanimljivo, nisam nikad koristila ni ovo sjmenke ni šećer
OdgovoriIzbrišiDraga Dunja , ove njokice od jagoda su tako originalne i sigurno i jako ukusne. Jako mi je zanimljiva cijela kombinacija, a krema od vanije na kraju je odličan dodatak za potpuno uživanje u ovoj poslastici. Slike su prekrasne, jagodica sa prve slike me mami da pružim ruku da je uzmem preko ekrana !
OdgovoriIzbriši