tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post8555085266651135006..comments2024-02-09T18:47:38.035+01:00Comments on Parfe Dunja: Kruh koji se ne mijesiUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-36912553632180959972014-04-02T23:17:11.052+02:002014-04-02T23:17:11.052+02:00Je, hvala ti, već sam pretraživala i naišla na pos...Je, hvala ti, već sam pretraživala i naišla na post blogerice koja je odlična inače, (probaj njene palačinke, fantastično), ostavljam ti <br /><br />http://mamajacooks.blogspot.com/2010/02/selja-hleb.html<br /><br />http://mamajacooks.blogspot.com/2008/08/pala.html<br /><br />a tebe sam tek danas otkrila, stavila sam te u favorite. :)<br /><br />PozdravMartinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-33756089960288175862014-04-02T19:00:41.549+02:002014-04-02T19:00:41.549+02:00Martina, ma može u bilo kojoj posudi koja podrazum...Martina, ma može u bilo kojoj posudi koja podrazumjeva visoke temperature u pećnici, na pr, vatrostalna posuda s poklopcem (makar je s njom teško manipulirati), glinena i naravno tepsija koja ima neki poklopac, recimo postoje one tepsije za peći piceke ili purice, jedna tepsija i gore druga. Nadam se da ti je objašnjenje ok. Pozdrav.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-13667569850936891982014-04-02T17:15:37.532+02:002014-04-02T17:15:37.532+02:00U čemu se taj kruh može peći, nije mi baš jasno, n...U čemu se taj kruh može peći, nije mi baš jasno, ne može u običnoj tepsiji? <br />MartinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-63739673083920381382010-12-01T22:19:14.652+01:002010-12-01T22:19:14.652+01:00Pravim i ja ovaj kruh po recept od DajaneD, fantas...Pravim i ja ovaj kruh po recept od DajaneD, fantastican, dozivio Oskar ovaj recept od nas sve koji smo spremali kruh po ovaj recept... zasluzuje svaku pohvalu, a sad vec ima i od razenog brasna, bundevasti hljeb koji se ne mesi... pa sve su to fantasticnice odlicne, a kako vidim tako si dobro napravila sto samo mogu da se pridruzim svima ovde, predobrooooo! Odlicno!Liljanahttps://www.blogger.com/profile/18107438176589072949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-12068778088252893412010-08-02T16:48:15.284+02:002010-08-02T16:48:15.284+02:00@ mignonne, mene isto fotke ludo opsjedaju, moram ...@ mignonne, mene isto fotke ludo opsjedaju, moram priznati da koji put radim interesantan recept i ispadne ukusna hrana, no nije "fotogenična" pa odustajem od posta. Moram priznati da koji put nakitim pričicu, da bude malo interesantnije. A što se tiče tvojih recepata i popratnih fotografija, sviđa mi se taj tvoj ujednačen stil, sve je jasno i kad hoću napraviti neki kolač po tvom opisu i fotki, tu nema greške ili nekih nejasnoća, a to je i tekako važno.<br />@ Nele, hvala, ako pokušaš nećeš požalit, samo prije pogledaj filmić na youtube<br />@ Nataša, e da rekla si, i povjerovah ja tebi, nema šta. Hvala Nataša!<br />@ Nina, također, nećeš požalit, samo kad prvi put radiš, malo pogledaj spotićeDunjahttp://parfe-dunja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-75991777980580810812010-08-02T14:57:46.966+02:002010-08-02T14:57:46.966+02:00nikad čula za ovako nešto, a sad ću morati probati...nikad čula za ovako nešto, a sad ću morati probati da se uvjerimNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-35737643103758230702010-08-01T21:17:03.705+02:002010-08-01T21:17:03.705+02:00Ah,jel ja rekoh tebi da je fantastičan? :))))
Kras...Ah,jel ja rekoh tebi da je fantastičan? :))))<br />Krasan, prekrasan, mirišljav, krckav, a ipak mekan kao duša. Uostalom onaj tvoj zadnji pasus je sve rekao. :)))))))<br />Baš mi se dopala tvoja kombinacija od bijelog i tamnog brašna i sljedeći put pravim isti takav! :)<br />Fotke ni ne želim komentarisati, jer nemam više šta za reć, a da nije rečeno i/ili napisano :D Krasne! :DНаташаhttps://www.blogger.com/profile/11134057857217267425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-23544937645940653702010-08-01T12:54:37.964+02:002010-08-01T12:54:37.964+02:00Ovo je meni vrlo interesantno. Fotografije su pred...Ovo je meni vrlo interesantno. Fotografije su predivne. A, hleb na ovaj način nisam pravila, te znači - probaću:)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-39203359764729479572010-08-01T12:22:20.905+02:002010-08-01T12:22:20.905+02:00Ajme, sad si i mene zaintrigirala ovim recepticem,...Ajme, sad si i mene zaintrigirala ovim recepticem, i to pre svega prekrasnim slicicama...priznajem, "padam" na lepe fotke, i volim da citam vase postove, ali kad treba da objavim neki moj receptic nekad jednostavno nemam inspiracije sta bih kuckala, i onda se zadovoljim time da samo napisem receptek ili dva, ako imam vise vremena...;)))<br />p.s. moracu ga sada napravitit prvom prilikom!;)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-64373782020615769452010-08-01T11:35:50.781+02:002010-08-01T11:35:50.781+02:00@ Snježa, hvala što si mi napisala adresu blogova,...@ Snježa, hvala što si mi napisala adresu blogova, baš ću malo pogledat, a što se tiče stati ili ne, imaš pravo, teško je odolit.<br />@ Stočići, nećeš požalit<br />@ Vera, kvaliteta mu ne zaostaje za izgledom, da pače, i drugi dan i treći... no kako nema ni malo konzervansa u njemu, treba ga (ako ostane) za drugi dan staviti u frižider. <br />@ svima koji se spremaju prvi put raditi, obavezno na you tube upisati NO KNEAD BREAD i pogledati filmić, jer je moj opis rada ipak pre kratak i možda manjkav. Uvijek je dobro pogledati iz više izvora, pa se onda odlučiti što ikako dalje.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-60361625127222428942010-08-01T10:36:01.309+02:002010-08-01T10:36:01.309+02:00Fenomenalno izgleda!Sada prvi put čujem za ovako n...Fenomenalno izgleda!Sada prvi put čujem za ovako nesto i moram priznati da sam odusevljena!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-75878128820213451852010-08-01T10:12:29.914+02:002010-08-01T10:12:29.914+02:00savršeno izgleda ,i ja sam trenutno u faci pravlje...savršeno izgleda ,i ja sam trenutno u faci pravljenja hlebova,raznih.Sigurno ću probati!stocicu postavi sehttps://www.blogger.com/profile/01096184228227448213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-50153844434207228122010-07-31T23:23:44.694+02:002010-07-31T23:23:44.694+02:00Slažem se s tobom što se tiče ovoga kruha. Zapazil...Slažem se s tobom što se tiče ovoga kruha. Zapazila sam ga na Coolinariki a postavila ga je Dajana: http://www.coolinarika.com/recept/no-knead-bread inače naša blogerica: http://dajana-bakerscorner.blogspot.com/. <br />Pravila sam ga nekoliko puta i stvarno je savršenstvo do kruha. Ali, ja ne znam stati kada ga napravim pa ga bolje i ne praviti:))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.com