tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post7015253542649271768..comments2024-02-09T18:47:38.035+01:00Comments on Parfe Dunja: Pečene rajčice - Ebba's cuisine, na sendvičuUnknownnoreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-57335619009813987392010-09-21T13:17:21.417+02:002010-09-21T13:17:21.417+02:00Uhhhhh, ne čudi me da je nastao grabež! Kasnim i k...Uhhhhh, ne čudi me da je nastao grabež! Kasnim i kod Ebbe :(, ali recept za pečene rajčice su svakako spremiti i njen i tvoj, jer ih obožavam. Sumnjam da ću više naći dovoljno zrelih da ih ove godine spremim, ali iduće su moje i Božje!<br />Fotografije poslovično izazivaju zavist! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-75668653409794421212010-09-10T19:57:44.703+02:002010-09-10T19:57:44.703+02:00Draga Dunja , na mom blogu je jedna nagrada za teb...Draga Dunja , na mom blogu je jedna nagrada za tebe ! :)Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-71382754776857432262010-09-07T12:27:31.674+02:002010-09-07T12:27:31.674+02:00@ Nina, da imaš pravo, nekako sve dođe u obilju od...@ Nina, da imaš pravo, nekako sve dođe u obilju odjednom i čini nam se da ima vremena, no i nekako naglo ode. To se dešava i ove godine, jer nas je iznenadilo jesensko vrijeme. Što se tiče sira, mnogima ne odgovara taj žestoki okus takvog sira, (ja sam luda baš za takvim), no sama pečena rajčica je koncentriranog okusa i vrlo intenzivna i u toj kompoziciji dobro se slaže sa jačim sirevima.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-91228106644138560002010-09-07T11:54:05.681+02:002010-09-07T11:54:05.681+02:00ja se svake godine uredno spremim da paradajze suš...ja se svake godine uredno spremim da paradajze sušim ili pečem ili na sličan način spremim no nekako uvijek dođe nešto drugo pa ne stignem...<br />kombinacija koju si ti napravila na kruhu je odlična, ja bi možda jedino stavila neki drugi sirNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-69959073817773344222010-09-06T11:08:30.165+02:002010-09-06T11:08:30.165+02:00@ mignonne, hvala, moram ti reći da nisam ni ja, k...@ mignonne, hvala, moram ti reći da nisam ni ja, kupovala sam industrijske, ali ovo je sasvim nešto drugo, kad zagrizeš, puna usta okusa. Ovisi kakv se paradajz suši, zadnji mi je bio malo kisel pa sam stavila na njega zeru šećera prije sušenja da neutralizira kiselinu, ispalo isto odlično.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-35139427524287393992010-09-05T23:23:22.744+02:002010-09-05T23:23:22.744+02:00Tako jednostavno a efektno...nisam jos nikad radil...Tako jednostavno a efektno...nisam jos nikad radila pecene paradajze, i trebalo bi stvarno sada iskoristiti dok ih ima u sezoni...predobre fotkice!;)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-76418255008670736692010-09-05T09:16:05.324+02:002010-09-05T09:16:05.324+02:00@ Draga Branka, to mi se sviđa u ovoj blogerskoj z...@ Draga Branka, to mi se sviđa u ovoj blogerskoj zajdnici, što se nadopunjujemo, gradimo, istražujemo i nadahnjujemo. Hvala Branka.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-67872802798289681382010-09-05T01:16:14.631+02:002010-09-05T01:16:14.631+02:00Koji predivni sendviči !! ovo ja za uživati u svak...Koji predivni sendviči !! ovo ja za uživati u svakom sastojku, od divnog kruha, preko sira, i na kraju predivne rajčice ! Izvrsno si doradila Ebbin recept i uistinu dobila pravu deliciju. Ovo mi se baš jako sviđa !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-58657172083258474912010-09-04T21:54:37.074+02:002010-09-04T21:54:37.074+02:00@ Andrea, ma da znaš, ne znam da li bi taj zalogaj...@ Andrea, ma da znaš, ne znam da li bi taj zalogaj bio baš takav, bez nekog konkretnog kruha, i takav sir i taj paradajzić prilično je oštrog okusa, zato mu super legne čvrsti i crni kruh od raži.<br />@ Selma, hvala, imaš pravo za Ebbin blog, na njene recepte se može puno toga "dograditi".Dunjahttp://parfe-dunja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-42412935557799011032010-09-04T19:52:24.932+02:002010-09-04T19:52:24.932+02:00Prekrasno Dunja. Meni je Ebba's cuisine, takođ...Prekrasno Dunja. Meni je Ebba's cuisine, također, vrlo inspirativan blog sa prekrasnim receptima.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-64544278290790794402010-09-04T09:46:54.256+02:002010-09-04T09:46:54.256+02:00O ovo stvarno zvuči izvrsno, kako obožavam rajčicu...O ovo stvarno zvuči izvrsno, kako obožavam rajčicu u svakom obliku ova ideja me oduševila. Moram priznati da mi i ovaj tvoj kruh zvuči jako, jako dobro. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-66097748994018940112010-09-03T21:11:30.553+02:002010-09-03T21:11:30.553+02:00@ Ebba, ja već drugi put pekla rajčice, kod mene t...@ Ebba, ja već drugi put pekla rajčice, kod mene te svi spominju.<br />@ Snježa, Hvala ti<br />@ Andrea, i ja sam planirala svojima za gablec, ali su ga jeli i uz meso i rižu i pastu, i sve nestalo.<br />@ Katarzis, kažeš mozzarella, isto odlično, no ja baš volim ove "smrdljivce", ovčji ili kozji. <br />@ Dilajla, ja sam tek sad otkrila pečene paradajze, stvarno odsad će se nači često i kod mene.Dunjahttp://parfe-dunja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-1102774415021987362010-09-03T12:49:40.725+02:002010-09-03T12:49:40.725+02:00Odlična stvar i na mom stoli jako čest gost ,divne...Odlična stvar i na mom stoli jako čest gost ,divne slikice.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-26455352157706377162010-09-03T12:27:29.974+02:002010-09-03T12:27:29.974+02:00Stalno se spremam peči paradajz za kasnije, a nika...Stalno se spremam peči paradajz za kasnije, a nikako da krenem. Podsjetila si me jer ovo što predlažeš - domaći kruh, sir (samo ne ovčji, mozzarella na pr.) i paradajz, sve s malo bosiljka - eh, na tome bih mogla živjeti! Prekrasno ti izgledaju ovi sendviči. Tvoji su sretni!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-28777032457908846332010-09-03T09:39:54.185+02:002010-09-03T09:39:54.185+02:00Kako bi mi ovaj krasan sendvič sjeo danas za gable...Kako bi mi ovaj krasan sendvič sjeo danas za gablec .. SavršenoShangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-65086198334161171652010-09-03T08:43:39.952+02:002010-09-03T08:43:39.952+02:00Ajme meni... pa ovo je savršeno. Pojela bih i slič...Ajme meni... pa ovo je savršeno. Pojela bih i sličicu a kamo li ne rajčicu:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-59505314767483895452010-09-02T22:17:40.410+02:002010-09-02T22:17:40.410+02:00ajooooj :DDD a što da kažem nego PREKRASNO! Kao pr...ajooooj :DDD a što da kažem nego PREKRASNO! Kao prvo zahvaljujem ti od srca na povjerenju, kao drugo fotke su baš baš prekrasne i ta rajčica se toliko crveni da bi joj malo tko mogao odoljeti, treće - baš si me dirnula ovim postom :)) i hvala ti! :)))Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.com