tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post5112772817736670460..comments2024-02-09T18:47:38.035+01:00Comments on Parfe Dunja: Punjen file pečen u kruhuUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-54527679715008147142010-07-02T23:44:35.871+02:002010-07-02T23:44:35.871+02:00Ovo je odlično ! Ja bih onako "na prvu" ...Ovo je odlično ! Ja bih onako "na prvu" isto rekla da bi stavila još kruha :)) ali i ovako bi sigurno brzo nestalo, izgleda tako dobro ! <br />Komentari su i mene razveselili, dobro kažeš ovdje smo da se družimo, opustimo i zajedno razveselimo :)Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-60161205274208708132010-06-23T11:58:57.361+02:002010-06-23T11:58:57.361+02:00@ Dilajla, moramo se malo i nasmijati opušteno se ...@ Dilajla, moramo se malo i nasmijati opušteno se veseliti i komentarima i ovakvom druženju.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-51131285859090465772010-06-23T09:00:47.798+02:002010-06-23T09:00:47.798+02:00Odličan recept ali sam se i nasmijala komentarima....Odličan recept ali sam se i nasmijala komentarima.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-17975467019831265512010-06-22T11:58:42.845+02:002010-06-22T11:58:42.845+02:00@ Katarzis, ma konačno sam čekala da neto to primj...@ Katarzis, ma konačno sam čekala da neto to primjeti, svi se žale da nema dovoljno kruha na toj stvari! Baš si me oraspoložila.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-58340460236094357062010-06-22T10:13:47.129+02:002010-06-22T10:13:47.129+02:00Draga Dunja, moram komentirati očevidno: ovo je je...Draga Dunja, moram komentirati očevidno: ovo je jedno od jela koje ilustrira čestu poveznicu s hranom: erotiku. Moj prijatelj, slikar, rekao bi to možda malo drukčije i izravnije, ali mi smo dame, kaj ne? Baš su me fotke zabavile, a ideja je odlično zabavna i simbolična!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-68519654137246558902010-06-21T23:04:48.834+02:002010-06-21T23:04:48.834+02:00@ Snježa, naravno, kruh natopljen skoro je najbolj...@ Snježa, naravno, kruh natopljen skoro je najbolji dio, ali može se uzeti neki veći kruh, ovo je onaj naj manji, malo veći od francuza.<br />@ Selma hvala, nedostajala si nam.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-10534874286972576782010-06-21T20:05:37.001+02:002010-06-21T20:05:37.001+02:00Vrlo kreativno i jednostavno prekrasno.Vrlo kreativno i jednostavno prekrasno.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-57584538572243836092010-06-21T15:37:48.175+02:002010-06-21T15:37:48.175+02:00Ovo je izvrsna ideja i ja bih više voljela još kru...Ovo je izvrsna ideja i ja bih više voljela još kruha:)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-33954403106325766252010-06-21T14:54:19.957+02:002010-06-21T14:54:19.957+02:00@ maxivida, ma pogodila si, stvarno kad se peće ši...@ maxivida, ma pogodila si, stvarno kad se peće širi se biris kobasica, svi ostali sastojci poprime taj miris, jer ruku na srce, svinjski file je malo anemičan, pa ona popravi cijelu situaciju makar je kobase relativno malo.Dunjahttp://parfe-dunja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-85301240603723135272010-06-20T22:39:04.840+02:002010-06-20T22:39:04.840+02:00Mmmm... ko da osećam miris tih ljutih kobasica!Mmmm... ko da osećam miris tih ljutih kobasica!maxihttps://www.blogger.com/profile/08443894545563619572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-8477716327329494132010-06-20T14:57:07.513+02:002010-06-20T14:57:07.513+02:00@ melrose, imaš pravo, ne samo da ga je malo, nego...@ melrose, imaš pravo, ne samo da ga je malo, nego je mnogima najbolji dio svega.<br />@ Tadeja, masnoću i sočnost spašava špekec obavijen oko filea a i masna kobasica u sredini koja je dala svoje, a sve što je ostalo od prženja, natopili smo kruhek, da se ne bi koja kalorija skučajno izgubila.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-39675587114998545312010-06-20T12:01:41.481+02:002010-06-20T12:01:41.481+02:00Ovo odlično izgleda, a ukusno mora biti po default...Ovo odlično izgleda, a ukusno mora biti po defaultu. Ja slično radim sa lisnatim tijestom, koje budući je masno još dodatno sačuva i daje mekoću svinjskom fileu koji bi inače bio prično suh, ali mi se ideja o krušnom tijestu više sviđa! U svakom slučaju za mene mesojeda, ovo je savršen recept!Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-20536605121423892962010-06-20T04:53:21.935+02:002010-06-20T04:53:21.935+02:00Super izgleda, meni bi mozda bilo malo kruha, a pu...Super izgleda, meni bi mozda bilo malo kruha, a puno mesa, ali ja sam i onako kruhofilka:) Samo se sjetim soka kada sam prvi put vidjela Bratwurst (1 metar kobasice viri sa svake strane zemlje), pa su mi objasnili da to niko ne jede zbog kruha nego zbog kobasice!Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.com