tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post4905604097054432451..comments2024-02-09T18:47:38.035+01:00Comments on Parfe Dunja: Ljuto kisele crne trešnjeUnknownnoreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-40477383043466542902012-03-20T21:18:51.049+01:002012-03-20T21:18:51.049+01:00dali mi možete saznati točan naziv sorte tih prekr...dali mi možete saznati točan naziv sorte tih prekrasnih crnih trešanja ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-80037964413624579682011-06-18T21:57:53.936+02:002011-06-18T21:57:53.936+02:00divan ti je ovaj umak, baš bi probala!!divan ti je ovaj umak, baš bi probala!!Tamarahttps://www.blogger.com/profile/08818237585491202736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-17571428679688384202011-06-18T18:46:58.699+02:002011-06-18T18:46:58.699+02:00Oooooo, sve ovo izgleda prekrasno. Ogladnjeh... :)...Oooooo, sve ovo izgleda prekrasno. Ogladnjeh... :) A crne trešnje još nisam vidjela! A ni bijele :)tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-39233864951882835662011-06-13T18:23:14.530+02:002011-06-13T18:23:14.530+02:00Nisam baš neki ljubitelj crvenog mesa, ali uz ovak...Nisam baš neki ljubitelj crvenog mesa, ali uz ovakav umak, eto skrušeno priznajem, tvojim prijateljima ne bi ništa ostalo :) :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-56901819348489131862011-06-13T08:54:15.706+02:002011-06-13T08:54:15.706+02:00Tako si ti to fino sljubila da ja sad moram u potr...Tako si ti to fino sljubila da ja sad moram u potragu za tim trešnjicama.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-25342918995713841152011-06-12T23:30:28.597+02:002011-06-12T23:30:28.597+02:00Sve prva liga!
Uh, ovaj špek i kobasa?! I još s ti...Sve prva liga!<br />Uh, ovaj špek i kobasa?! I još s tim džemom!<br />Vidjala sam ove trešnje, niko ih ne bere a neki dan sam vidjela i bijele trešnje na pijaci! Sjećam se dobro bijele šljive kod moga strica ali, bijela trešnja?!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-53400354537981948402011-06-12T21:46:34.489+02:002011-06-12T21:46:34.489+02:00Umak mi se jako sviđa, koja odlična kombinacija sa...Umak mi se jako sviđa, koja odlična kombinacija sastojaka, mora biti izuzetno ukusno i sigurno dobra kombinacija mesnim jelima. Ja nisam baš nailazila na crne trešnje tako da mislim da će moja verzija biti od borovnica. A napraviti ga svakako moram. <br />Jako lijepo izgleda na slikama, prekrasna boja !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-83767058766419312892011-06-11T21:12:41.089+02:002011-06-11T21:12:41.089+02:00Kakva lepa i nova stvar za mene. Nisam ovakve treš...Kakva lepa i nova stvar za mene. Nisam ovakve trešnjice nikad videla, ali mi se jako dopada odabir sastojaka za umak. Ja na sličan način pravim čatni od šljiva;) Beli luk, slaninica i ovaj umak, joooj - ma, moram se obuzdati:)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-64413216187099899762011-06-11T18:24:45.955+02:002011-06-11T18:24:45.955+02:00@ Svima hvala na interesu,
Katarzis, definitivno b...@ Svima hvala na interesu,<br />Katarzis, definitivno borovnica, ima čak i za kupit u boljim dućanima, u flašici, industrijsko, gdje kaže prilog za divljač i masna pečenja. No nikako se ne može mjerit s ovim što se napravi kod kuće. Pravit ću i od borovnice.<br />@ Lana, to je neka stara vrsta, gotovo izumrla, kako Jelena kaže, na pijaci neke gigantske trešnje, da privlačne su te velike, no u jednoj ovakcoj sitnoj trešnjici ima puno više arome nego u ovim novim sortama.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-42402721589682327352011-06-11T17:07:39.660+02:002011-06-11T17:07:39.660+02:00Draga Dunja, moram priznati da nisam nikada videla...Draga Dunja, moram priznati da nisam nikada videla ovakve tresnje, ali svejedno umak izgleda vrlo fotogenicno, pogotovo u ovakvom "mesnom" drustvu.;))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-12778006700505425992011-06-11T12:41:52.345+02:002011-06-11T12:41:52.345+02:00Vjerujem da je ovo odlično, ali nikada nisam ni vi...Vjerujem da je ovo odlično, ali nikada nisam ni vidjela ni jela crne trešnje, pa ne znam s čime ih zamijeniti. Imaš sugestiju? Ovakve kombinacije su jako dobre. A ti vudri po špeku i luku, nema bolje klope od one domaće!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-6993704773946801772011-06-10T20:35:48.147+02:002011-06-10T20:35:48.147+02:00Ja sam prije tjedan dana prvi put vidjela ove treš...Ja sam prije tjedan dana prvi put vidjela ove trešnje, kad ih je mama mog dečka nabrala na jednoj livadi i iskoristila za štrudlu. Sočnije su nego svjetlije trešnje i zbilja su predivne. Ova tvoj umak tako fenomenalno izgleda i zvuči!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-72917999381088447192011-06-10T20:10:44.219+02:002011-06-10T20:10:44.219+02:00Da si barem objavila recept prije. Imam takvo stab...Da si barem objavila recept prije. Imam takvo stablo trešanja u dvorištu, ali ih skupa s ostalima frknem u džem. Obavezno moram sljedeće godine isprobati recept.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-86772941172662731432011-06-10T16:59:59.851+02:002011-06-10T16:59:59.851+02:00I ja bi rado svratila na ove meze, ali bi se verov...I ja bi rado svratila na ove meze, ali bi se verovatno na ovim predivnim trešnjama zaustavila. Znam tačno o kojim trešnjama pričeš, a one se sada retko nađu. Ovde se sada prodaju neke džinovske kao sa druge planete po ceni i do 3 evra po kilogramu. Predivne slike!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-46867466539556564312011-06-10T16:50:59.387+02:002011-06-10T16:50:59.387+02:00Ja mogu reći samo da se slažem sa prvim komentarom...Ja mogu reći samo da se slažem sa prvim komentarom. Još moram napomenuti da mi uopće ne smeta "više" vegetarijanskih jela...jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-19474146735913272872011-06-10T16:15:26.198+02:002011-06-10T16:15:26.198+02:00Hvala draga, i ja tebi želim ugodan vikend.Hvala draga, i ja tebi želim ugodan vikend.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-44810193908335774802011-06-10T16:10:16.893+02:002011-06-10T16:10:16.893+02:00Draga moja Dunja ja bih sad odmah došla na tvoj šp...Draga moja Dunja ja bih sad odmah došla na tvoj špek, luk i te fine trešnjice i probala sve to, sigurna sam da bih se oduševila kao i svaki puta kad navratim na tvoj blog!<br /><br />Pusa i lijep vikend ti želim:)Anonymousnoreply@blogger.com