tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post3210822801546617838..comments2024-02-09T18:47:38.035+01:00Comments on Parfe Dunja: Marinirani patliđani i tikviceUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-56593609363507056142010-07-04T21:25:15.466+02:002010-07-04T21:25:15.466+02:00kako ovo dobro i originalno izgleda !! Iskreno ne ...kako ovo dobro i originalno izgleda !! Iskreno ne bi mi nikada palo na pamet potražiti albino patliđan ali sada ...., u subotu sam na Dolcu :) : odlično Dunja !!Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-33434658235839683162010-07-03T12:44:00.443+02:002010-07-03T12:44:00.443+02:00@ Andrea, u tržnici Dolac, dolje gdje su štandovi ...@ Andrea, u tržnici Dolac, dolje gdje su štandovi s povrćem, ima ženskica svašta i bijele i plave patliđane, koji put bamiju, kinesku blitvu... ali na žalost ne redovno, kako se trefi.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-8871516784939279762010-07-03T10:47:18.346+02:002010-07-03T10:47:18.346+02:00Nisam nigdje vidjela ove bijele patlidžane. Moram ...Nisam nigdje vidjela ove bijele patlidžane. Moram ih potražiti jer mi baš ludo izgledaju. :)<br /><br />Obožavam ovakve stvari i sigurno ću i ja marinirati neko povrće ovo ljeto. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-46143626004942182572010-07-02T22:15:22.758+02:002010-07-02T22:15:22.758+02:00@ Alanvla, to je predviđeno za neku vrstu salate i...@ Alanvla, to je predviđeno za neku vrstu salate i nije namjenjeno za neko dugo stajanje (makar sam ja to stavila u flašicu koja može izgledati kao zimnica). Kad bi htjeli spremiti kao neku zimnicu, trebalo bi raditi i sa octom i pasterizirati, a obzirom da ima tikvica i patliđana gotovo cijelu godinu, nije potrebno. A inače sva takva jela stoje dva, tri dana bez problema. Ulje koje preostane od tih tikvica odlično je za ostale salate. Ima jedan talijanski blog Croce e Delizia, koji lijepo opisuje salamurenje u octu.Dunjahttp://parfe-dunja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-59254068452249089872010-07-02T13:51:48.456+02:002010-07-02T13:51:48.456+02:00Sjajno! imam samo jedno pitanje : Koliko dugo ovo ...Sjajno! imam samo jedno pitanje : Koliko dugo ovo može da stoji? Pod uslovom da preživi prvo otvaranje :)Alanvlahttps://www.blogger.com/profile/12841557901749269870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-30098482415420683482010-07-01T23:46:24.729+02:002010-07-01T23:46:24.729+02:00Uh ovo je baš po mome guštu a u fridžu imam tivica...Uh ovo je baš po mome guštu a u fridžu imam tivica...jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-52018292515576499782010-07-01T17:32:10.720+02:002010-07-01T17:32:10.720+02:00@ svima, drago mi je da vam se sviđa ovaj jednosta...@ svima, drago mi je da vam se sviđa ovaj jednostavni receptić. Jako je dobro kad stignu male i crvene ljute papričice isto tako tostirati ih i poredati ih između tikvica i patliđana. Osim zgodnog izgleda, okusi se nadopunjuju, a znalci kažu; ljeti za vrućina treba koji put pojesti malo ljutkasto, zbog metabolizma tekućine u organizmu.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-91314738815141145662010-07-01T15:41:28.301+02:002010-07-01T15:41:28.301+02:00Slikce tako jednostavne u svojoj ljepoti a orecept...Slikce tako jednostavne u svojoj ljepoti a orecepti i neću ništa,osim božanstveno.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-36188990717400705022010-07-01T11:09:13.416+02:002010-07-01T11:09:13.416+02:00Prekrasne fotke, super hrana. Kako mi sada u vrtu ...Prekrasne fotke, super hrana. Kako mi sada u vrtu nailaze tikvice, bilježim recept!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-82972201888981015802010-07-01T10:40:52.889+02:002010-07-01T10:40:52.889+02:00Našla si me... Obožavam patlidžane i tikvice a ovo...Našla si me... Obožavam patlidžane i tikvice a ovo je savršeno, ma božanstveno. Već slinim:)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-12315389405990462372010-07-01T09:47:21.078+02:002010-07-01T09:47:21.078+02:00Stvarno izgleda prekrasno, a mora biti ukusno. I p...Stvarno izgleda prekrasno, a mora biti ukusno. I povrće i ovaj prekrasni kruh su mi potaknuli apetit, tako su divne fotke.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7023926585541330162.post-27304217388617683122010-07-01T08:45:39.577+02:002010-07-01T08:45:39.577+02:00Jaoo,Dunja ,ovo izgleda božanstveno!!!!Jaoo,Dunja ,ovo izgleda božanstveno!!!!stocicu postavi sehttps://www.blogger.com/profile/01096184228227448213noreply@blogger.com